“Yakin Dia Setia” – Tengah Video Call Tiba-Tiba P4kwe Ditepvk Rakan Sepejabat

Lumrah hidup bekerja, setiap daripada kita mempunyai rakan berlainan jantina di pejabat masing-masing. Namun hak1katnya tiada seorang wanita pun yang suka tengok suami atau teman lelaki mereka berhubungan terlebih rapat atau mesra dengan teman sekerja wanita, apalagi siap gurau bertepvk tamp4r.

Terkejvt ada tangan tiba-tiba tepvk dah1 boyfriend

Menerusi TikTok, gadis dikenali sebagai Icha ini berkongsi rakaman panggilan video bersama teman lelakinya yang sedang bekerja di pejabat. Namun tanpa disangka-sangka, ada tangan m1steri datang menepvk kep4la pemuda berkenaan.

Saya tak salahkan mereka…sebab selalu gig1h call walaupun sibuk kerja, yakin dia setia

Walaupun pada awalnya Icha akui agak cemburu melihat adeg4n tersebut, namun dia tidak menyalahkan mana-mana pihak kerana mereka sekadar bergurau sahaja. Malah mengenangkan dia rajin menghubunginya meskipun sewaktu sibuk bekerja, maka gadis ini yakin bahawa teman lelakinya seorang yang setia.

Tak kisah la buj4ng atau dah kahwin…kat office tu tak payah menggelet1s sangat nak sentuh lelaki

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen bagaimanapun terk1Ilan dengan sikap wanita di pejabat tersebut kerana sengaja mengaba1kan batas pergaulan. Selain itu, ada yang turut akui kalah dengan perasaan cembvru sekiranya ternampak pasangan masing-masing bergvrau mesra dengan wanita sebarangan di tempat kerja. Secara keseluruhan, video tersebut telah meraih lebih 11 juta views setakat ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! @LAWAKMALAYSIA

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @LAWAKMALAYSIA

Sumber: TikTok taurusgirl0820

PERHATIAN: Pihak @LAWAKMALAYSIA tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @LAWAKMALAYSIA juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.