“Cubit tangan dia yang gem0k tu!” – Ramai Terhibur Tengok Gelagat Kucing Nabila Huda

Pada ketika musim Perintah Kawalan Pergerakan 3.0 (PKP3.0), ramai mengambil kesempatan yang untuk mengisi masa dengan aktiviti yang berfaedah serta membuat perubahan dalam diri.

Jika dilihat, ramai selebriti sudah mula kongsikan aktiviti mereka contohnya seperti belajar bahasa Arab serta lebih menarik lagi mengikuti kelas mengaji online.

Begitu juga seperti pelakon Nabila Huda yang kini dilihat sering mengikuti kelas mengaji online bersama guru pilihannya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu)


Nabila atau yang lebih mesra disapa dengan nama Abil itu pernah kongsikan videonya sedang mengaji dan kali ini lebih menarik apabila ia turut disertai oleh kuc1ngnya yang diberi nama T0ra.

Kucing berwarna oren itu telah berada di sebelah Abil sepanjang kelas dan turut bermain dengan pensel yang dipegang olehnya sehingga terp1jak Al-Quran tersebut.

Pada ruangan komen posting tersebut, ada yang menyuruh Abil memasukkan Tora ke kelas mengaji khas untuk kuc1ng supaya selepas ini ia tidak lagi meng4nggu dan mereka turut terhibur melihat gelagat mereka berdua.

Namun dalam masa yang sama, ada juga yang menegur Abil supaya mengalihkan Tora daripada terus mem1jak Al-Quran kerana ia merupakan kitab suci untuk umat Islam.

Abil turut menerima teguran yang diberikan dan berjanji untuk lebih berhati-hati selepas ini.

Tapi tak terkejvt ya tengok kuc1ng Abil macam tu, maklumlah kalau ‘Oyen’ ni memang suka buat perangai an3h macam tu kan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! @LAWAKMALAYSIA

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @LAWAKMALAYSIA

Sumber: Instagram Nabila Huda

PERHATIAN: Pihak @LAWAKMALAYSIA tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @LAWAKMALAYSIA juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.