“Bau Syurga Saya..” Nora Danish Ketip Kuku Kaki Suami, Dipuji Isteri Solehah

Setiap pasangan yang berkahwin sudah tentu ingin bahagia hingga akhir hayat. Namun, untuk mengecapi kebahagian itu, ia memerlukan sikap saling bertolak ansur dan saling memahami antara satu sama lain.

Begitulah keharmonian rumah tangga seperti yang dialami oleh pelakon popular, Nora Danish dan suaminya Nedim Nazri.

Syurga isteri di tapak kaki suami

Hari ini, Nedim berkongsi sekeping gambar mempamerkan isteri tersayang sedang mengetip kuku kakinya dengan teliti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nedim Sujak Nazri Aziz (@boss_ned)

“Ingatlah wahai isteri ku, dunia ku. Kalau ada terbau apa-apa, itulah syurgamu sayang,” tulis Nedim, berjenaka di ruangan kapsyen.

Namun apa yang menarik perhatian warganet adalah komen balas pelakon drama Bougainvillea itu di posting terbabit.

“Tiada terbau lain, melainkan bau syurga ‘my jannah’. Ada apa lagi nak ketip?” tulis Nora secara berseloroh.

Comel sungguh pasangan suami isteri ini kan? Betullah tu apa yang Nora cakap, syurga isteri di tapak kaki suami.

Meninjau ke ruangan komen, ternyata ramai yang memuji tindakan pelakon berusia 39 tahun itu dan turut berkongsi pengalaman yang sama.

Walaupun kaki TikTok, tetapi isteri solehah

Potong kuku kaki suami perkara biasa

Saya pun buat kat suami & anak2

Pasangan tersebut berkahwin pada 2017 dan dikurniakan seorang lagi cahaya mata lelaki bernama Mohamed Neqayl Nedim yang kini berusia tiga tahun.

Nora juga mempunyai anak sulung lelaki, Putra Rayqal Ramli hasil perkahwinan dengan Rizal Ashram Ramli sebelum berpisah pada 2008.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!@KLM

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @KLM

Sumber: Instagram Nedim Nazri

PERHATIAN: Pihak KLM tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLM juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.