Dr. Say Kant0ikan Baby Bump Siti? “Itu Sandal Kegemaran TokTi Ketika Meng4ndungkan Aafiyah Dulu”

Setelah hampir dua bulan tidak berkongsi foto penuh, peminat akhirnya dapat melihat keadaan terkini penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza melalui akaun instagram doktor selebriti, Dr. Say Shazril baru-baru ini.

Menerusi entri terbaharu yang dimuat naik di laman Instagramnya, Dr. Say berkongsi momen bertemu dengan Siti dan suami, Datuk Seri Khalid Jiwa di kediaman mereka.

Secara tidak langsung, foto itu menceritakan keadaan sebenar Siti yang secara tidak langsung juga seperti mengiyakan dirinya kini sedang berbadan dua.

Peminat yang menyambut baik keadaan Siti itu turut mendoakan selain menghormati prinsipnya untuk tidak terlalu berkongsi khabar terbaharu terutama berkaitan dengan kehamilan kedua beliau.

“Macam ada baby bump. Tengok sandal tu pun dah kenal, sandal kegemaran TokTi ketika mengandungkan Aafiyah dulu. Doakan semua baik-baik dan dipermudahkan,” tulis salah seorang pengguna.

“Kantoi dah lah, TokTi dah lama tak post gambar full doktor pula pergi kongsikan,” tambah pengguna lain.

“TokTi preggy ya. Pecah rahsia,” sahut pengguna lain pula.

Sementara itu, Dr. Say turut berkongsi momen indah bertemu dengan penyanyi kesayangan ramai itu dan berkesempatan menyanyi bersama beliau.

“10 hari lepas Datuk K ajak saya berjumpa di pejabatnya. Semalam, beliau mengajak saya ke rumahnya.

“Semalam, saya menyaksikan beliau menyanyi live di hadapan saya. It’s funny how life can be.

 

View this post on Instagram

 

Topic : Once In A Lifetime Opportunity 10 hari lepas Dato’ K ajak sy berjumpa di pejabatnya. Semalam, beliau mengajak sy ke rumahnya. 10 hari lepas Tokti @ctdk repost post sy di IG-nya. Semalam, sy menyaksikan beliau menyanyi LIVE di hadapan sy. It’s funny how life can be. One moment you’re at home playing with your son, the next moment u are hanging out with the big guns. Mungkin ada yg tertanya-tanya “kenapa doc jumpa Dato’ K & Tokti ni?”. Well sy nak keluarkan single bertajuk “Jangan Sesekali Takut Bini” & sy perlukan mentor untuk ajar sy tarik part JANGAAAN SESEKALI TAKUT bini maka Tokti is the perfect mentor. Ingat @nabila.razali je boleh bawak keluar single? Dr Say pun boleh la peeps ahahaha. Anyway last night was a night to remember. Selama ni sy karok dalam bilik ayaq & dalam kereta menyanyikan lagu Ace ja, tapi semalam sy mendendangkan serangkai lagu untuk Malaysia’s Number 1 singer peeps. Thank u so much again Dato’ K & Tokti for having me as your guest in your lovely mansion. InsyaAllah kalau ada kelapangan nanti sy bawa bini sekali tapi sebelum single sy keluar lah. Lepas single keluar, mungkin tidur luar sy nanti ahaha.

A post shared by Dr Shazril Shaharuddin (@say_shazril) on


“One moment you’re at home playing with your son, the next moment you are hanging out with the big guns.

“Anyway last night was a night to remember. Selama ni saya karok dalam bilik air dan dalam kereta menyanyikan lagu Ace ja, tapi semalam saya mendendangkan serangkai lagu untuk Malaysia’s Number 1 singer peeps,” cerita Dr. Say teruja.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @KLM

Sumber: gempak

PERHATIAN: Pihak KLM tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLM juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.