Anak Lelaki D1ser4ng Saw4n Dan Dem4m Dengg1, Nourul Depp Tr4uma

Penyanyi Nourul Depp menceritakan detik cemas apabila anak lelakinya, Raphael Depp telah dimasukkan ke hospital disebabkan demam denggi.

Menurut Nourul, 43, Raphael juga diserang sawan selepas kali terakhir berlaku pada tahun 2018.

“Dah balik ‘merentas desa’ dari Cyberjaya ke Shah Alam dan ke Kuala Lumpur, anak kuat kami ni demam dan kena lagi fibral fit dia tu (tarik). Selepas sudah dua tahun solid tak kena.

“Mak dia jenuh berkuntau dalam kereta bila dia kena tarik dalam panas lit lit balik sekolah lepas sekolah call. Haaa apa lagi masuk hospital lah!

“Sekali check darah laaaaa … patutlah demam sat sat. Rupanya denggi! Biadap punya nyamuk. Hang saja suka anak kecik kan.

“Mak mana tak risau. Kami panik jugak la. Ya Allah… luruh hati tengok dia tarik dalam seminit setengah tu.

“Sampai hospital, apa lagi semestinya kena masuk drip semua kan. Adoiii.. Mama pun nak nangis tengok masuk jarum,” tulisnya di Instagram (IG).

Sementara itu pelantun lagu Kerana Terluka tersebut turut melahirkan rasa syukur selepas melihat keadaan anak kesayangannya stabil.

“Denggi tak tinggi. Kami pelik laa nyamuk denggi ni. Doktor kata mungkin dah empat hinggalima  hari kena tapi badan #raphaeldepp di tahap nak sembuh. Kami blur sat.

“Hang ni memang robocop lah Raphael oiii. Mama papa bersyukur tak teruk. Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah.

“Takut bahagian tarik tu. Kami trauma sat. Hilang cool kami terpanik hari ini. Mungkin sebab hormon pun dok nak betul lagi lepas kami tiga minggu buat #hysterectomy.

“Yang pasti, parents mana suka anak sakit. Semoga Allah pelihara anak anak kita dan beri kesihatan yang baik. Amin,” tulisnya lagi.

 

View this post on Instagram

 

Kisahnya hari ni hari qeta. Dah balik “merentas desa dari cyberjaya ke shah alam and ke KL; anak kuat kami ni demam dan kena lagi fibral fit dia tu (tarik) Lepas dah 2 tahun solid tak kena. Mak dia jenuh berkuntau dalm qeta bila dia kena tarik dalam panas lit lit balik sekolah lepas sekolah call. Haaa apa lagi masuk hospital lh! Sekali check darah; laaaaa … patutlah demam sat sat. Rupanya denggi! Biadap punya nyamuk. Hang saja suka anak kecik kan Mak mana tak risau. Kami panik jugak la. Ya Allah… luruh hati tengok dia tarik dalam 1 min setengah tu 😔😨 Sampai hospital, apa lagi of course kena masuk drip semua kn. adoiii … mama pun nak nangeh tengok masuk jarum😫 teruih terpikiaq, itu yang hanya jatuh sakit kena denggi. Macam mana kes anak orang lain yang lebih teruk dari ni? 😔 macam mana hati mak pak tu nak tanggung tengok deriita anak😞☹️ Denggi tak tinggi. Kami pelik laa nyamuk denggi ni. Doktor kata mungkin dah 4-5 hari kena tapi badan #raphaeldepp di tahap nak healing. Kami blur sat… Hang ni memang robocop lah raphael oiii. Mama papa bersyukur tak teruk. Alhamdulillah alhamdulillah Alhamdulillah. Takut part tarik tu. Kami trauma sat. Hilang cool. Kami terpanik hari ni😝😝😝 Mungkin sebab hormon pun dok nak betui lgi lepas kami 3 minggu buat #hysterectomy Yang pasti, parents mana suka anak sakit… Semoga Allah pelihara anak anak kita dan beri kesihatan yang baik. Amin amin. YRA 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

A post shared by N O U R U L (@nouruldepp) on


Nourul berkahwin dengan Eric Daniel Depp dan pasangan itu dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu Zachary Depp, Raphael Depp dan Isabella Depp.

Sebelum ini, Nourul pernah mendirikan rumah tangga dengan penyanyi dan komposer, Ajai pada Disember 1996 dan berpisah pada Februari 2007.

Hasil perkahwinan itu, mereka mendapat seorang cahaya mata perempuan iaitu Ayu Nazirah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @KLM

Sumber: gempak

PERHATIAN: Pihak KLM tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLM juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.