“Mcm Beli Kat Pasar Malam” Netizen Kecwa@ Handbag Bvruk Walaupun Beli Dari Jenama Terkemuka

Baru-baru ini tular mengenai salah seorang usahawan terkenal dengan jenama tudung popular tatkala PKP ini. Baru reda dari kecaman dan cemuhan netizen, timbul pula isu baru berkaitan dengan jenama tersebut.

Kali ni admin bukan share pasal tudung popular tu, tapi pasal beg tangan daripada jenama berkenaan. Menerusi tweet oleh @inazeyy, kita dapat tengok keluhan netizen yang beli beg tersebut. Katanya beg itu buruk. Cuba kroang tengok sendiri kat bawah ni.

Macam beli kat pasar malam

Netizen yang tengok gambar tu memang tak senang duduk lepas tahu lining kat dalam beg tu warna merah dan tak kena langsung dengan warna kulit kat luar tu. Admin yang tak berapa reti berfesyen sangat ni pun rasa pilhan warna tu sangat tak sesuai dan tak kena.

Sebab tu admin cakap macam beli kat pasar malam tadi. Kalau memang beli kat pasar malam atau uptown kita faham lah kualiti dia macam mana. Tapi ni beli dekat jenama yang orang kata ‘branded’  dan dapat kualiti macam ni… hmmm… kecewa weh

Tak kena langsung warna beg biru macma tu dengan lining merah menyala bagai apai membara tu. Kalau buat macam edisi sebelum ni ok lah gak. Nampak lah exclusive sikit kan.

Admin pun masih tertanya-tanya kenapa orang masih beli dengan brand ni. Mungkin sebab brand loyalty kot. Ish kalau admin tak sanggup nak berbelanja mahal-mahal tapi dapat kualiti macam pasar malam. Baik beli terus kat sana, kalau untung dapat kualiti lagi elok.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @KLM

Sumber : lobak merah

PERHATIAN: Pihak KLM tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLM juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.