[Vide0]“Hp Jeeee Kerja..!” Gelagat Wawa Zainal ‘MembvIi’ Suaminya Mencuit Hati Peminat.

Pasangan selebriti, Wawa Zainal dan Aeril Zafrel seringkali menjadi perhatian ramai bahkan menerusi laman sosial juga mereka yang aktif berkongsi perkembangan kepada peminat turut menjadi tumpuan mereka.

Apatah lagi, di musim ku4rantin ini setiap perkongsian Aeril Zafrel lebih mencuit h@ti peminat dan pengguna media sosial apabila dia lebih aktif menghasilkan video-video lucu dengan kreativitinya sendiri dimana ia membuatkan mereka gelak besar melihat gelagat kelakar yang menghiburkan.

 

View this post on Instagram

 

Hmmm entahla 😅😅 Bila la nak habis pkp ni..

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

 

View this post on Instagram

 

Alamak mama tak da. Kita nak buat apa ni nak?? @ayyasoffya

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on


Pun begitu, nampaknya laman Instagram milik isterinya, Wawa Zainal juga menjadi tumpuan ramai untuk menghil4ngkan keb0sanan di musim kuar4ntin ini apabila dia pula berkongsi video-video lucu kepada peminat.

Lihat saja video yang dikongsikan ini dimana semua tahu bahawa Aeril Zafrel sering dikatakan asyik dengan telefonnya namun kreativiti Wawa Zainal membvli suaminya gara-gara hal itu membuatkan video dikongsikan ini meraih lebih 470,000 tontonan.

Katanya menerusi ruangan kapsyen, “hp jeeee kerja! Siapa macam ni jugak hp manjang… kita bvli!!! Cuba tag sikit… @aeril zafrel.”

 

View this post on Instagram

 

hp jeeeeee kerja! siapa mcm ni jgk hp manjang.. kita buli!!! cuba tag sikit..🙈 @aeril_zafrel

A post shared by Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal) on

Aeril Zafrel digelar President TikTok cuit h@ti ramai

Dalam masa yang sekejap juga, ruangan komen dihujani dengan komen berseloroh dengan Aeril Zafrel dimana dia kini digelar President TikTok disebabkan dirinya yang sering menghasilkan video TikTok lalu dikongsikan kepada ramai.

“President TikTok kena bvli dengan bini ke…”

“Sporting betul suami Wawa”

Sumber: Instagram Wawa Zainal

Sumber : HCL via pisang daily

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @KLM

PERHATIAN: Pihak KLM tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLM juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

SUMBER

Be the first to comment on "[Vide0]“Hp Jeeee Kerja..!” Gelagat Wawa Zainal ‘MembvIi’ Suaminya Mencuit Hati Peminat."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*