“4 Tahun Jadi Girlfriend Campvr 3 Tahun H@lal, Fuhh 7 Tahun Y0u Mengadap I Sayang” Sweet Ucapan Nora Danish

Semalam genap tiga tahun usia perkahwinan Nora Danish bersama suaminya Mohamed Nedim Nazri Aziz.

Pada satu entri di Instagram milik Nora Danish, dia memuat naik sekeping gambar ketika majlis pernikahan mereka.

“Happy 3 years baby! 4 tahun sebagai girlfriend boyfriend campur 3 tahun halal, fuhhh 7 tahun you mengadap I sayang.

Thank you my love for putting up with my mood swings and for always lifting up my mood when I feel down. Susah tugas tu! Tapi you berjaya lakukannya,” tulis Nora.

Tambah Nora, ketika Perintah Kawalan Pergerakan, hampir 14 hari mereka mengadap muka masing-masing setiap masa.

“Lagi-lagi tengah MCO ni, gosh. I sampai tak ada perkataan nak diucapkan sebab hampir 14 hari kita mengadap muka masing-masing, puji masing-masing, masak bersama, main PUBG bersama, Tiktok je belum.

Dan kita juga bertuah sebab ulang tahun kali ini kita ada anak-anak bersama. Syukur Ya Allah,” tulis Nora lagi.

Nora berharap mereka akan sama-sama menghadapi hari tua, berpimpinan dan sentiasa ada untuk satu sama lain.

“Happy Anniversary, dear husband. I love u so much and I still adore u Sama macam masa we first met.

 

View this post on Instagram

 

Happy 3 years baby! ♥️ 4 years as gfbf + 3 halal, fuhhh 7years u mengadap I sayang…. hahaha 🥰 Thank you my love for putting up with my mood swings and for always lifting up my mood when I feel down. Susah task tu! But u handle it well ♥️ hehe. Lagi lagi tengah MCO ni, gosh. I’m actually running out of words to say cuz for almost 14 days we mengadap muka each other 24/7 😍, compliment each other 🥰, cook together 😋 , pubg together 🤢 , tiktok… je belum 🙄. & we are lucky too, cuz on our anniversary this year we have all of our kids here with us. Syukur ya Allah. Now , Here’s to growing old together, hand in hand , being each other’s partner in crime. Happy Anniversary, dear husband. I love u so much & I still adore u Sama Mcm masa we first met. InsyaAllah We celebrate again next year. Love ya daddy neyney. ♥️ • • #neno3rdyearanniversary #blessed

A post shared by Mrs Nedim (@noradanish) on


Insya-Allah kita akan sambut lagi tahun hadapan.  Love ya daddy neyney,” tambah Nora lagi.

Rata-rata peminat dan rakan-rakan artis mengucapkan selamat ulang tahun perkahwinan kepada keduanya di ruangan komen dan berdoa perkahwinan mereka akan terus kekal selamanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @KLM

Sumber : gempak

PERHATIAN: Pihak KLM tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLM juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“4 Tahun Jadi Girlfriend Campvr 3 Tahun H@lal, Fuhh 7 Tahun Y0u Mengadap I Sayang” Sweet Ucapan Nora Danish"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*