“Cara Disinfect Paling Berkesan” Netizen Terhibur Teng0k Askar Kena Jlrus Lepas Selesai Bertugas

Perintah Kawalan Pergerakan telah diperkuatkan lagi dengan kehadiran Angkatan Tentera Malaysia. Ini semua untuk kebaikkan semua rakyat Malaysia supaya terhindar dari penularan wabak Covid-19.

Kali ni admin nak share satu video pasal kakitangan tentera yang kena mandi beramai-ramai untuk disinfect lepas bertugas. Cuba korang tengok video yang dikongsi oleh @adel_sri di akaun Twitter miliknya kat bawah ni.

Cara disinfect paling berkesan

Cara disinfect macam ni paling nampak dan senang tahu sapa yang betul-betul cuci atau main-main. Selagi tak cuci selagi tu lah kena sembur dengan orang atasan. Kita kat rumah pun kena praktis cuci tangan tau.

Betul, inilah pengorbanan frontliners. Ada yang sanggup tinggal anak bini kat rumah. Kita rakyat biasa ni tugas simple je, duduk rumah diam-diam.

Ni namanya efisyen. Mandi sambil sabun, lepas tu baju terus masuk machine dan jemur. Senang.

Ada juga lelaki yang guna shampoo rambut, sabun badan, pencuci muka. Dan tak dinafikan juga ada yang jenis guna all in one ni. Nak jimat katanya.

Apa-apa pun kita ucapkan tahniah kepada frontliners kita yang berkorban untuk keselamatan bersama.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @KLM

Sumber : lobak merah

PERHATIAN: Pihak KLM tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLM juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Cara Disinfect Paling Berkesan” Netizen Terhibur Teng0k Askar Kena Jlrus Lepas Selesai Bertugas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*