“K0ngsi Video Dilaman Instagram Sempena Ulangtahun Sahabatnya Mimi Ernida” Emma Maembong Dikrltik Netizen

Selebriti Emma Maembong dikritik netizen apabila memuat naik status dilaman Instagram miliknya dengan berkongsikan beberapa rakaman video.

Emma Maembong yang dilihat memberikan ucapan khusus sempena ulang tahun sahabatnya yang juga merupakan seorang pelakon, Mimi Ernida namun tidak disangkakan menerima komen kurang senang beberapa pengikutnya dilaman sosial miliknya itu.

Emma Maembong dikritik netizen

Menerusi rakaman dapat dilihat bahawa Mimi Ernida antara sahabat selebritinya yang terlibat dalam menjayakan majlis pernikahannya pada Februari lalu.

Menerusi kapsyen, Emma Maembong mengucapkan selamat ulang tahun kelahiran buat Mimi Ernida selain berkongsi kepada peminat dan pengikut bahawa sahabatnya itu antara yang bersusah payah menolong membuat persediaan di majlis bahagianya dengan suami.

“Happy birthday to one of my bff @mimi_ernida founder of @andreabeauty_hq. Salah sorg yg byk susah payah tolong prepare for my wedding. I just want to wish u a very happy birthday n may Allah SWT bless u with good health n happiness amin…

“This year kita quarantine next year kita party besar2an (dgn izin my husband) Walaupon kau api, aku api. Selalu borak tense, sampai semua org ingat kalau kita borak macam gaduh tp aku syg kau syg. love you now and always…” ujarnya selain memuat naik beberapa rakaman video.

Namun begitu, perkongsian Emma Maembong itu membuatkan segelintirnya meninggalkan komen dengan memarahinya kerana tidak mengikuti Perintah Kawalan Pergerakan dimana dia disangkakan tidak duduk di rumah.

Pun begitu, rata-rata yang mengkritik pelakon ini turut dibidas dengan dinyatakan bahawa ia merupakan video lama dikongsikan selebriti itu.

“Video lama rilex jangan gelabah”

“Kesian, kau lagi tak faham bahasa…”

“Mak cik ni video lama”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @KL MEDIA

Sumber: Instagram Emma Maembong

PERHATIAN: Pihak @KL MEDIA tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak @KL MEDIA juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“K0ngsi Video Dilaman Instagram Sempena Ulangtahun Sahabatnya Mimi Ernida” Emma Maembong Dikrltik Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*